Rulada aperitiv

 

Rulada aperitiv (IMG 4000)   imagine reteta

Aceasta reteta o am de la vecina mea, este foarte simpla si usor de facut.

Ingrediente aluat :

  • 3 oua
  • 3 linguri de faina
  • 3 linguri de lapte
  • sare

Se amesteca galbenusurile cu faina, laptele si putina sare, se adauga albusurile batute spuma. Se coace pe foaie de copt la foc mic , 10 min. Se scoate se rastoarna pe alta foaie de copt, se taie in 2 (deci ies 2 rulade) si calduta se unge cu smantana, se pune cascaval ras si felii de sunca.
Rulada aperitiv (1)   imagine reteta

Rulada aperitiv (231)   imagine reteta

Se ruleaza strans, fara frica ca nu se rupe , apoi se inveleste in folie de aluminiu si se lasa la frigider cateva ore. Se taie felii.

Rulada aperitiv (32)   imagine reteta

Rulada aperitiv (435)   imagine reteta

Rulada aperitiv (522)   imagine reteta

 

Reteta publicata in Aperitive. Etichete: , .

23 comentarii la reteta Rulada aperitiv

  1. Anonymous

    F. simplu si de efect. Ai rulat-o cu prosopul umed?

    Raspunde
  2. Amalia

    Nu, am scos-o din cuptor, am rasturnat-o cu fata in jos pe alta hartie de copt, am uns-o calduta si am rulat-o tot cu hartia.

    Raspunde
  3. mariana

    E grozava si cred ca merge sa mai punem si altceva!eu asa o sa fac!e super si usor de facut!si efect maxim!multumesc Amalia pt.idee!

    Raspunde
  4. Amalia

    Mariana,ma bucur ca ti-a placut reteta, eventual poti sa pui si un pic de ardei rosu taiat bucatele pentru efect.

    Raspunde
  5. Gabriela

    Foarte usor de facut, arata super si e si gustoasa! Multumesc ptr reteta.

    Raspunde
  6. Anonymous

    Foarte usor de facut, arata super si poti improviza in ce priveste umplutura. Multumesc ptr reteta!

    Raspunde
  7. Amalia

    Ma bucur ca ati incercat-o si a fost pe gustul vostru… de obicei incerc sa postez retete accesibile si nu foarte sofisticate, personal nu prea am timp de gatit atunci cand am musafiri, de aceea caut retete cat mai rapide. Va pup sa aveti o zi frumoasa!

    Raspunde
  8. Marianne

    Amalia,
    acum am descoperit retetele tale sunt foarte delicate si cred gustoase…o sa postez si eu retete…bafta si asteptam si alte retete tot atat de interesante
    te pup !

    Raspunde
  9. Amalia

    Marianne iti multumesc pentru aprecieri, astept sa vad blogul tau poate facem schimb de retete :)

    Raspunde
  10. Lissa

    Pai asta se va face neaparat acum de sarbatori!Foarte bine arata .

    Raspunde
  11. Amalia

    Lissa se face foarte repede si este de efect , eu o fac ori de cate ori am ocazia .

    Raspunde
  12. Ancuta

    Amalia, am incercat din retetele tale, sunt excelente, sotul meu care e un pretentios e foarte incantat. Am incercat acesta reteta, dar mie mi sa rupt, oare de ce?

    Raspunde
  13. Amalia

    Ancuta, ai urmat pasii ca si in reteta ? Si ai rulat-o calduta ? Imi pare tare rau ca nu ti-a iesit, daca ai modificat ceva scrie-mi si poate o „reparam” :)

    Raspunde
  14. Carmen

    Amalia, si eu am facut-o e deosebit de gustoasa.
    Trebuie o tava mai mica? Mie mi-a iesit foarte subtire si mi s-a rupt.Am urmat exact cu ai spus tu in reteta.Se pot dubla cantitatile ?

    Raspunde
  15. Delis

    Foarte interesant! Pare usor de facut. Ms ptr idee. Acum sper sa imi si iasa!

    Raspunde
  16. oana

    am sa o incerc si pe asta.eu o stiam dar facuta in tigaie nu la cuptor!probabil e mai gustoasa!

    Raspunde
  17. Anonim

    Buna Amalia urmaresc de mult timp retetele in aceasta rulada as pute pune carnat de casa in loc de sunca?

    Raspunde
    • Amalia

      Pai ce sa zic …eventual in mijloc cred ca merge. Incearca!

      Raspunde
  18. ana

    nu-mi creste blatul de rulada,ce pot sa fac?pot pune unpic de praf de copt?

    Raspunde
  19. aurelia

    superb! eu deschid in curand un restaurant la bordeaux (franta) si caut idei cat mai originale, diferite de ce cunosc aici: ei bine, site-ul tau ma incanta!! rapid, usor de facut, nu scump, tot ce trebuie pentru inceput (ci mai departe); apropo, aici ruladele se fac cu foietaj, dar prefer sa incerc retata ta.
    merci!

    Raspunde
    • Amalia

      Cu drag si succes! :)

      Raspunde
  20. Sanda Suciu

    Ce marime are tava ?

    Raspunde
    • Amalia

      Aproximativ 30×40 este tava de la aragaz.

      Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>