Rulada aperitiv

Aceasta reteta o am de la vecina mea, este foarte simpla si usor de facut.

Ingrendiente aluat rulada:

  • 3 oua
  • 3 linguri de faina
  • 3 linguri de lapte
  • sare

Se amesteca galbenusurile cu faina, laptele si putina sare, se adauga albusurile batute spuma. Se coace pe foaie de copt la foc mic , 10 min. Se scoate se rastoarna pe alta foaie de copt, se taie in 2 (deci ies 2 rulade) si calduta se unge cu smantana, se pune cascaval ras si felii de sunca.

Se ruleaza strans, fara frica ca nu se rupe , apoi se inveleste in folie de aluminiu si se lasa la frigider cateva ore. Se taie felii.

 

Reteta publicata in Aperitive. Etichete: , . Salveaza legatura permanenta.

23 Responses to Rulada aperitiv

  1. Anonymous spune:

    F. simplu si de efect. Ai rulat-o cu prosopul umed?

  2. Amalia spune:

    Nu, am scos-o din cuptor, am rasturnat-o cu fata in jos pe alta hartie de copt, am uns-o calduta si am rulat-o tot cu hartia.

  3. mariana spune:

    E grozava si cred ca merge sa mai punem si altceva!eu asa o sa fac!e super si usor de facut!si efect maxim!multumesc Amalia pt.idee!

  4. Amalia spune:

    Mariana,ma bucur ca ti-a placut reteta, eventual poti sa pui si un pic de ardei rosu taiat bucatele pentru efect.

  5. Gabriela spune:

    Foarte usor de facut, arata super si e si gustoasa! Multumesc ptr reteta.

  6. Anonymous spune:

    Foarte usor de facut, arata super si poti improviza in ce priveste umplutura. Multumesc ptr reteta!

  7. Amalia spune:

    Ma bucur ca ati incercat-o si a fost pe gustul vostru… de obicei incerc sa postez retete accesibile si nu foarte sofisticate, personal nu prea am timp de gatit atunci cand am musafiri, de aceea caut retete cat mai rapide. Va pup sa aveti o zi frumoasa!

  8. Marianne spune:

    Amalia,
    acum am descoperit retetele tale sunt foarte delicate si cred gustoase…o sa postez si eu retete…bafta si asteptam si alte retete tot atat de interesante
    te pup !

  9. Amalia spune:

    Marianne iti multumesc pentru aprecieri, astept sa vad blogul tau poate facem schimb de retete :)

  10. Lissa spune:

    Pai asta se va face neaparat acum de sarbatori!Foarte bine arata .

  11. Amalia spune:

    Lissa se face foarte repede si este de efect , eu o fac ori de cate ori am ocazia .

  12. Ancuta spune:

    Amalia, am incercat din retetele tale, sunt excelente, sotul meu care e un pretentios e foarte incantat. Am incercat acesta reteta, dar mie mi sa rupt, oare de ce?

  13. Amalia spune:

    Ancuta, ai urmat pasii ca si in reteta ? Si ai rulat-o calduta ? Imi pare tare rau ca nu ti-a iesit, daca ai modificat ceva scrie-mi si poate o “reparam” :)

  14. Carmen spune:

    Amalia, si eu am facut-o e deosebit de gustoasa.
    Trebuie o tava mai mica? Mie mi-a iesit foarte subtire si mi s-a rupt.Am urmat exact cu ai spus tu in reteta.Se pot dubla cantitatile ?

  15. Delis spune:

    Foarte interesant! Pare usor de facut. Ms ptr idee. Acum sper sa imi si iasa!

  16. oana spune:

    am sa o incerc si pe asta.eu o stiam dar facuta in tigaie nu la cuptor!probabil e mai gustoasa!

  17. Anonim spune:

    Buna Amalia urmaresc de mult timp retetele in aceasta rulada as pute pune carnat de casa in loc de sunca?

  18. ana spune:

    nu-mi creste blatul de rulada,ce pot sa fac?pot pune unpic de praf de copt?

  19. aurelia spune:

    superb! eu deschid in curand un restaurant la bordeaux (franta) si caut idei cat mai originale, diferite de ce cunosc aici: ei bine, site-ul tau ma incanta!! rapid, usor de facut, nu scump, tot ce trebuie pentru inceput (ci mai departe); apropo, aici ruladele se fac cu foietaj, dar prefer sa incerc retata ta.
    merci!

  20. Sanda Suciu spune:

    Ce marime are tava ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>