Orez cu morcov si dovlecel

Ingrendiente;

1 dovlecel mic
orez (cam jumatate de cana)
1 morcov mic
sare

Se tai dovlecelul bucatele , cu tot cu coaja, morcovul se da pe razatoare si se calesc in putin ulei.

Se adauga orezul spalat si scurs, se lasa 2 minute, se pune apa pana se acopera orezul si sare. Se fierbe, cu capac la foc incet.

Se serveste ca atare sau garnitura. Eu am facut aripioare si salata de ardei copti.

Reteta publicata in Garnituri. Etichete: .
loading...

2 comentarii la reteta Orez cu morcov si dovlecel

  1. alina

    draga amalia, mic trick ca orezul sa fiarba repede si bobul sa ramana intreg – tine-l la inmuiat cam doua ore inainte de a-l gati. te pup

    Raspunde
  2. Amalia

    Mersic Alina de pont :).

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>