Mancare de mazare cu carne de vitel

700 g carne de vitel
700 g mazare congelata
200 ml bulion sau suc de rosii
1 morcov
2 cepe mari
sare, piper, 2 linguri boia

Se toaca ceapa marunt si se caleste in 4 linguri de ulei.

Se taie carnea bucatele, se adauga peste ceapa calita.

Se lasa cu capac pe foc pana scade zeama lasata de carne.

Se adauga boiaua ,morcovul taiat, se mai amesteca de cateva ori si se completeaza cu apa pana se acopera carnea.


Cand este fiarta se adauga mazarea congelata si se mai lasa pana este fiarta.

Se amesteca separat 1 lingura de faina cu 200 ml bulion si se pune peste carne si mazare.

Se serveste cu marar sau patrunjel verde.

 

Reteta publicata in Preparate cu carne de vaca. Etichete: , .
loading...

26 comentarii la reteta Mancare de mazare cu carne de vitel

  1. Kagrel

    This comment has been removed because it linked to malicious content. Learn more.

    Raspunde
  2. Anonymous

    super bine arata ,am sa fac si eu,sigur e f buna,deja salivez.

    Raspunde
  3. Anonymous

    se completeaza poate, nu se complecteaza…

    Raspunde
    • stef

      ambele variante sunt corecte.

      Raspunde
      • Dana

        i-auzi si la „inteligenta” asta…! zi sa mori tu, desteapto, ambele sunt corecte, zici?? mwahahaha… mai ai frati pe-acasa?? ineaca-i!

        Raspunde
        • Gogu

          Cata gramatica cunosti… dar.. cata politete-ti lipseste !!! dar si expresie de „mahala” ai !!!

          Raspunde
    • corina

      Asa ceva……nu are omul voie sa greseasca , ca vin repede profesorii de gramatica sa corecteze..dc nu va vedeti de treaba voastra ???? Mai intai apreciati reteta si lasati figurile astea de intelepti

      Raspunde
  4. Amalia

    Anonim, am corectat :)…de multe ori nu sunt atenta atunci cand scriu, ma gandesc mai mult cum sa fiu mai explicita plus ca ma sigrabesc.Dar asta nu e o scuza :) asa ca iti multumesc pentru corectura.

    Raspunde
  5. aluminare

    eu fac mancarea asta cu carnat polonez sau cabanos si la sfarsit adaug si putina smantana, o mai deschide la culoare si ii da un gust mai dulceag, care mie imi place nemaipomenit si pun si marar si patrunjel. foarte apetisant arata mancarurile tale

    Raspunde
  6. Amalia

    Iti multumesc pentru aprecieri, smantana este preferata mea :) asa ca o sa incerc si varianta propusa de tine. Te astept si cu alte idei :).

    Raspunde
  7. Anonymous

    Era aproape perfect daca spuneai cand se adauga piperul si sarea, minutele cu aproximatie pt. fiecare nivel de preparare etc.

    Raspunde
  8. Amalia

    Anonim nu intotdeauna scriu foarte explict retetele,se intampla sa ma grabesc cand le postez … sau poate din rutina nu mai calculez timpul de preparare :).

    Raspunde
  9. adnana

    super delicioasa este aceeasi reteta care o fac si eu

    Raspunde
    • Amalia

      Multumesc, sper sa incerci si alte retete :).

      Raspunde
  10. adnana

    este super

    Raspunde
  11. anka

    moamaaaaaa deci mi’a iesit o mazare de imi venea sa o mananc pe toata si este pentru prima oara cand fac mancare, iti multumesc ma’i ajutat foarte mult
    <3

    Raspunde
    • Amalia

      Anka felicitari ! Sper sa incerci si alte retete!

      Raspunde
  12. Pingback: zamoca

  13. Alek

    Multumesc pentru reteta. Instructiunile au fost atat de folositoare incat si pentru un incepator ca mine a fost usor sa fac o mancare de mazare foarte delicioasa.
    Multumesc.

    Raspunde
    • Amalia

      Cu drag si la cat mai multe retete incercate si reusite :)

      Raspunde
  14. unlupalb

    am facut azi aceasta reteta , pot sa spun ca a iesit delicios , de felul meu nu ma impac cu bucataria sub nici o culoare , dar repet , a iesit delicios ….chiar acum mananc rezultatul muncii la bucatarie :):):)
    MULTUMESC !!

    Raspunde
    • Amalia

      Ma bucur mult ca ti-a placut si sper sa incerci si alte retete :)

      Raspunde
  15. Mariana

    Foarte gustoasa mancarica, cat despre greseli , acestea nu se mananca si este omenesc sa gresim… Ai multa rabdare sa raspunzi atat de dragut tuturor comentatorilor mai mult sau mai putin educati, mult succes in continuare!

    Raspunde
    • Amalia

      Multumesc, incerc sa răspund la cat de multe comentarii pot…ma bucur ca va place aceasta reteta. Cat despre comentariile mai răutăcioase stiri cum e ” gura lumii nici pământul…. ” :)

      Raspunde
  16. Ralu

    Amalia draga, am mai pus o bifa :) Cred ca incet-incet iau toate retetele la rand :)

    Raspunde
    • Amalia

      Atunci atentie la silueta :))

      Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>