Garnituri – cartofi la cuptor

1 kg de cartofi
condimente pentru cartofi
chimen
6 linguri ulei de masline
Se curata cartofii, se taie bucati mai mari ( daca sunt mai mici se taie un cartof in 4) , se fierb 10 min in apa cu sare, se strecoara. Intr-o tava adanca sau vas yena se pune ulei de masline, se adauga cartofii, condimentele, se amesteca in asa fel incat cartofii sa fie unsi cu ulei pe toate partile , se baga la cuptor si se lasa 30 min. Se mai intorc din cand in cand ca sa se rumeneasca pe toate partile. Se servesc ca atare sau cu carne la gratar.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


4 comentarii la „Garnituri – cartofi la cuptor”

  1. Anonim sincer si eu m-am obisnuit cu cel vechi dar uite… cat de curand adika saptamana viitoare o sa am un site si atunci esti invitatul meu :). Sper sa imi spui si atunci o parere sincera.

  2. Eu fac cartofii la cuptor in felul urmator: dupa ce ii fierb 10 minute in apa cu sare ii strecor, torn cateva linguri de ulei de masline peste ei + o mana de rozmarin proaspat, agit un pic oala cu capacul pus ca sa nu zboare nimic pe-afara :D si in final ii aranjez in tava si ii dau la cuptor pana se rumenesc frumos. Avantaj: cartofii absorb tot uleiul, se rumenesc foarte frumos si nu stau in balta de ulei ca sa pice prost la cei cu stomac mai sensibil. Iar rozmarinul le da un gust excelent.

  3. Catalina, buna idee o combinatie intre cartofi aurii si cei la cuptor, cat despre rozmarin deacord cu tine! merge de minune la cartofi :).

Dă-i un răspuns lui Catalina Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.