Creier pane

Creier pane (IMG 4087)   imagine reteta
Ingrediente:

  • aprox 500 gr de creier ( porc, vita) proaspat
  • faina , ou , pesmet
  • sare

Se pune apa la fiert cu putin otet si sare. Se fierbe creierul cateva minute,
se scoate cu grija, este foarte fragil. Se lasa sa se raceasca, prin racire se intareste si se poate taia felii mai usor, apoi se procedeaza ca la orice pane,
se da prin faina , ou, pesmet si apoi se prajeste in baie de ulei.
Scoatem pe hartie absorbanta ca sa scapam de surplusul de ulei.

Creier pane (IMG 4082 290x217)   imagine retetaCreier pane (IMG 4083 290x217)   imagine retetaCreier pane (IMG 4085)   imagine reteta

Se serveste cu legume si felii de lamaie.

Reteta publicata in Preparate din carne de porc. Etichete: .
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>